ALFRAGANUS ROKET TAKIMIMIZ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Okulumuz bünyesinde kurulan ALFRAGANUS roket takımımız Enderun mühendislik kulübü mentörlüğünde çalışmalarına başladı. 9 öğrenciden oluşan takımız TEKNOFEST Roket Yarışması alçak irtifa kategorisinde yarışacaktır. Toplantıda hazır bulunan Enderun mühendislik mentörleri Muhammed Soner Başer (Gemi mühendisi),Celalettin Ceylan( Linux sistem mühendisi),Nurullah Balcı (Makine mühendisi),Ataullah Sazan(Makine mühendisliği öğrencisi) ve okul müdürümüz Kadir ÇIRAKOĞLU roket takımı için yapılabilecek destek ve çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Özellikle ülkemizin savunma sanayisinde meydana getirdiği atılımlarla beraber öğrencilerimiz de bu alana ilgi ve farkındalık oluşturmak, geleceğin yeni Selçuk Bayraktar'ları yetiştirmek, Havada, karada, denizde tüm konseptlerde öğrencilerimizin teknolojik ürünler oluşturması için çıktığımız bu yolda desteklerini esirmeyen okul yönetimine, Okul aile birliğimize ve Enderun mühendislik kulübüne teşekkür ederiz.

25-10-202325-10-202325-10-202325-10-202325-10-2023

Yayın: 25.10.2023 - Güncelleme: 25.10.2023 17:09 - Görüntülenme: 391