HEDEF YKS

Kas

2023-2024 Eğitim öğretim yılı yaz, güz ve kış kamlarımız.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisinin organizasyonuyla Mezunlar Buluşması ve Motivasyon programı yapıldı. 2023 YKS sınavında derece yapmış mezunlarımız okula davet edilerek 12. Sınıf öğrencilerimize sınav hazırlık süreci ile ilgili deneyimlerini ve önerilerini paylaştılar. Öğretmenlerimiz tarafından da YKS hazırlanma taktikleri, zaman yönetimi ve duygu kontrolü vb. konularda gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

May

Okulumuz Rehberlik servisinin organizasyonu ile 11. Sınıf öğrencilerimiz ile Hacettepe üniversitesi Beytepe kampüsüne gezi düzenledik. Önce rehber öğrenciler eşliğinde kampüs içinde gezdik. Sonra Yıldız Amfide üniversitedeki eğitim ve sosyal kültürel imkanlar hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerimizin soruları cevaplandı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği gezi oldukça keyifli ve verimli geçmiştir.