T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÖĞRENCİLERİMİZDEN BİR REKOR DAHA

Katıldıkları Model Birleşmiş Milletler Programı, eğitim kurumlarının öğrenci delegeler çıkararak belli ülkeleri ve Birleşmiş Milletler kurumlarını temsil ettikleri eğitsel bir simülasyondur.

Bu programın amacı öğrencilere eleştirel düşünme, takım çalışması ve liderlik yeteneklerini geliştirmektir. Bunlara ek olarak katılımcıların araştırma, konuşma, tartışma ve yazma becerilerini kullanmalarını ister ve geliştirir.

İLERİMUN kulübü, Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde yer alan kulüplerinden biri olup, üç yıldır aktif bir şekilde faaliyet göstermektedir. 28 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında ilk Türkiye geneli etkinliklerini gerçekleştirmiştir. Hala aktif çalışmalarına devam etmekte olup, Bandırma Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen programa 36 delege ve 5 akademi üyesiyle katılım sağladılar.

Programı 3 En İyi Delege, 7 Seçkin Delege ve 4 Mansiyon ödülü alıp toplamda verilen 30 adet ödülden 14'ünü alarak büyük bir başarıyla programı tamamladılar.

Süreç içerisindeki en büyük
destekçilerimiz olan danışman öğretmenlerimiz Fatih Şallı ve Murat Demir'e, Bandırma Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesine ve Tevfik İleri AİHL öğrencilerimize teşekkür edip başarılarının devamını diliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 09:33 - Görüntülenme: 218
  Beğen | 1  kişi beğendi