Sosyal Faaliyetler

- 2017/2018 eğitim öğretim yılının açılış programı (Kur'an Tilaveti -Açılış Konuşması ve Dua)

- 4. İmam Hatip Okullarının açılış programının yapılması ve pano hazırlanması

- Mevlid Kandili salon programı (Büyük Konferans Salonu) ve pano hazırlanması.

- Merhum eski Milli Eğitim Bakanımız Tevfik İleri'nin vefatının 56.yılı anısına kabri başında anılması ve dini tören yapılması (İdareci, Öğretmen ve öğrencilerin katılımı sağlanmıştır.250-300 kişi)

- Merhum eski Milli Eğitim Bakanımız Tevfik İleri'nin vefatının 56.yılı anısına salon programı düzenlenmiş olup Programda açılış Kur'an Tilaveti, Açılış Konuşması ve Okunan Hatimlerin Duasının yapılması.

- Okulumuz mezunlar vakfı MİHVAK iş birliği ile yapılan her ayın ilk cumartesi sabah namazı buluşmaları. (Melike Hatun Camii Ulus/ANKARA)

- Kudüs anma programı

- 11-12. sınıf öğrencileri Üniversite hazırlık kamplarına katılım ve rehberlik yapılması

- Ağrı Doğu Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu, Fatmatüz - Zehra Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Van Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu'na kitap toplama ve ulaştırma etkinliği.

- "İsraf Etme İkram Et." konulu değerler eğitimi çalışması.

- İmam Hatipler Platformu ve Mihvak iftarlarında dini merasim yapılması.

- Gelenekselleşen kan bağışı kampanyasını organize ettik. (2016-2017 ve 2018 yıllarında 53/55/61 ünite kan toplandı)

- 9.sınıf öğrencilerimiz Diriliş Neslinin Amentüsü isimli kitabı, okumaları ve müzakere etmeleri.

- 11.sınıflar düzeyinde Fıkh-ı Ekber'in okunması ve müzakere edilmesi.

- İmam Hatip Okullarının açılış programının yapılması ve pano hazırlanması

- Üç aylar ve mevlit kandillerine yönelik örnek panolar düzenlenmesi

Yayın: 19.06.2018 - Güncelleme: 20.12.2019 10:53 - Görüntülenme: 2681