T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÜLKEMİZİN EN ÖNDE GELEN KURRA HAFIZLARINDAN MUHTEŞEM BİR "KUR'AN ZİYAFETİ" DİNLEDİK

Ülkemizde, Kur’an-ı Kerim kıraati konusunda otorite olarak kabul edilen Hocalarımızın katılımlarıyla gerçekleştirilen program vesilesiyle, okulumuz müstesna günlerinden birisini daha yaşadı.

Okulumuz öğrencilerinden Hafız Muhammed Talha KÜYÜK, Millet Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Tayyip HOŞ, Millet Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Fatih KAYA, Hacı Bayram Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Yunus KOÇAN, Kocatepe Camii Müezzini Kurra Hafız İbrahim ÇAKILLI ve Hacı Bayram Camii Emekli İmamı Kurra Hafız Abdülkadir ŞEHİTOĞLU Hocalarımıza davetimize icabet ettikleri ve Cenabı Hakkın kendilerine verdiği bu yüce nimetten bizleri de ziyadesiyle faydalandırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Programın tertibinde ve sunumunda görev alan Muhammed Ali ŞAHİN ve Murathan YÜKSEL isimli öğrencilerimize ve bu konuda her türlü desteği sunan Okul Müdürümüz İskender GENÇ’ e de teşekkürü borç biliyoruz.
Gelenekselleştirmek istediğimiz "Kur’an Ziyafeti" vesilesiyle Rehber olarak gönderilen ve toplulukları en doğru yola ileten Kitabımızı Kur'an-ı anlama ve O'nunla hayatımızı anlamlandırma temennisiyle…

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 15:52 - Görüntülenme: 196
  Beğen | 4  kişi beğendi